Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

30. 12. 2013. 18:00 >> 18:02

DUBOKO ŽALJENJE ASA

Nadal: Šumaher je dio naših života

Prvi reket svijeta Rafael Nadal izrazio je duboko žaljenje zbog stanja u kome se nalazi sedmostruki šampion svijeta u Formuli 1 Mihael Šumaher.

"Prosto ne možete da ne mislite na njega i da ne pratite vijesti o njegovom zdravstvenom stanju, jer je on sa svim svojim trijumfima, jednostavno, dio naših života", kazao je Nadal u Dohi, gdje ove sedmice igra prvi turnir u novoj sezoni.

Nadal je napomenuo da je samo jednom imao prilike da vidi Šumahera i da ga upozna.

"Bilo je to na jednoj svečanosti u Madridu prije nekoliko godina. Proćaskali smo nekoliko minuta, bio je izuzetno prijatan".

Šumaher je u nedjelju nastradao u odmaralištu Meribel u Francuskoj, kada se skijao van staze, a prilikom pada je glavom udario u stijenu i zadobio teže povrede.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније