Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

04. 01. 2014. 08:55 >> 09:41
2

12. TITULA

Ivanović u napetom finalu savladala Vilijams

Srpska teniserka Ana Ivanović novu sezonu počela je osvajanjem trofeja u u novozelandskom Ouklendu. U veoma uzbudljivom finalu uspjela je da savlada Amerikanku Venus Vilijams (6:2, 5:7, 6:4).

Ivanović je posljednji turnir osvojila 2011. u Baliju, a ovog puta za protivnicu u finalu je imala teniserku od koje je izgubila u osam prethodnih duela.

Početak meča pripa je srpskoj teniserki, osvojila je pet vezanih gemova, nakon čega je lagano prvi set riješila u svoju korist.

Imala je Ivanovićeva vođstvo i u drugom setu (5:3), Venus je morala da spasava meč loptu, nakon čega je ovojila četiri gema u nizu i tako podjsetila na dane kada je vladala ženskim tenisom.

U odlučujućem setu, Ivanović je odmah oduzela servis rivalki, a do kraja meča uspjela da sačuva gemove na svoj, pa je na kraju mogla da proslavi svoju 12. titulu u karijeri.

Pobjednici turnira u Ouklandu pripao je ček na 43.000 dolara, a osvojila je i 280 WTA bodova.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније