Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

23. 01. 2014. 21:42   >>  23:11

PRESREĆAN

Vavrinka: Konačno sam uz najbolje

Nakon prvog plasmana u jedno Gren Slem finale u karijeri Stanislas Vavrinka blistao je od sreće.

“Osjećam se fantastično, ovo je nevjerovatno. Nijesam očekivao da ću doći u finale Grand Slama u svojoj karijeri, večeras se to dogodilo i veoma sam sretan. Radim veoma naporno već mnogo godina, pokušavam da poboljšam svoju igru, ovo je prvo Gren Slem finale i moram biti srećan", rekao je Vavrinka.

Švajcarac, koji je osmi na ATP listi, trenutno igra najbolji tenis u karijeri. Nakon poraza u polufinala US Opena od Novaka Đokovića prošle godine shvatio je, kaže, da se trenutno nalazi uz bok najboljim igračima svijeta.

"Poslije polufinala na US Openu znao sam da sam blizu da budem gdje sam sad. Bio sam razočaran poslije poraza od Novaka u Nju Jorku, ali sam znao da sam blizu tog nivoa. Ali, do sada sam bio daleko, sada nije cilj da samo igram finale", dodao je Vavrinka, koji se potom osvrnuo na današnji meč protiv Berdiha...

"Čudan meč, mislim da nijesmo igrali naš najbolji tenis, ali smo servirali jako dobro. Bili smo veoma agresivni, nije bilo dugih razmjena i bilo je baš brzo. Kada sam igrao  taj brejk želio sam da budem agresivan i idem po poene. Cilj mi je bio da steknem prednost u poenima", istakao je popularni Sten.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније