Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

27. 01. 2014. 19:34 >> 19:34

BRZ OPORAVAK

Nadalu potrebno nekoliko dana odmora

Trener i stric Rafela Nadala, Toni, rekao je da prvom reketu svijeta treba nekoliko dana odmora, nakon povrede leđa koju je zaradio na Australijan openu.

Nadal je juče poražen u finalu Australijan opena od Švajcarca Stanislasa Vavrinke (3:6,2:6,6:3,3:6), a upravo zbog povrede leđa nije mogao da pruži sto odsto svojih mogućnosti.

Španac je u drugom setu zatražio medicinski tajm-aut, u trećem je odgovorio raspoloženom Švajcarcu, ali je u narednom setu ipak morao da se suoči sa porazom.

Njegov stric je otkrio njegove planove za naredni period.

"Rafa će se iz Melburna vratiti na Majorku, a potom će otputovati u Buenos Ajres, gdje će 10. februara učestvovoati na turniru. Doktor je rekao da je samo istegao mišiće i da bi nekoliko dana odmora trebalo da bude dovoljno", kazao je Toni Nadal.

"Tokom cijele nedjelje osjećao je manje bolove, očekivali smo da to neće mnogo uticati na njegovu igru, ali ipak nije mogao da pruži veći otpor. Kada sam ga nakon medicinskog tajm-auta pitao kako je, samo mi je kazao da je sve gotovo", dodao je Toni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније