Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

08. 03. 2014. 11:52   >>  11:52

ĐOKOVIĆ O TRENERU

Bekeru treba vremena da me upozna

Novak Đoković će turnir Masters serije u Indijan Velsu, koji možete pratiti na TVCG 2, početi od drugog kola gdje ga čeka Rumun Viktor Hanesku, a za lošije rezultate na startu ove godine nalazi razlog u Australijan openu gdje je tri godine dominirao i stalno davao sebi dodatnu snagu za nastavak sezone.

 

Đoković je dodao da je tek na početku saradnje sa trenerom Borisom Bekerom.

"Sigurno da je drugačiji osjećaj, pobjeđivao sam tri puta u nizu na Australijan openu i tada je to imalo velikog odjeka za nastavak sezone, ali ove godine to nije tako. Ipak, imam dosta samopouzdanja, jer igram dobro i osjećam se dobro. Kada radite kako treba i pratite svoj instinkt na treningu i utakmici, rezultati sami od sebe dođu", rekao je Đoković.

On je takođe komentarisao i dosadašnju saradnju sa Bekerom, sa kojim još uvijek nije došao do trofeja u 2014. godini, ali Srbin smatra da je potrebno još vremena kako bi se isplatio rad.

"Još uvek smo na početku saradnje i Borisu će trebati još malo vremena da shvati kakav sam tip igrača i kakav sam u suštini čovjek. Trenutno se osjećam dobro, ali nije nikada na odmet dopuniti baterije na fizičkom i psihičkom planu, jer znam šta me očekuje u narednom periodu", zaključio je Đoković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније