Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

10. 03. 2014. 08:55 >> 08:56
1

550. POBJEDA

Đoković uz oscilacije do treće runde

Srpski teniser, Novak Đoković plasirao se u treće kolo Mastersa u Indijan Velsu, turnira koji možete pratiti na RTCG 2, pošto je savladao VIktora Hanesku iz Rumunije sa 2:0 (7:6, 6:2).

 

Đokoviću i rumunskom teniseru to je bio sedmi međusobni duel, a drugi reket svijeta zadržao je maksimalan učinak.

Srbin je odigrao nešto slabiji prvi set, u kome je morao da spasava i dvije set lopte, ali je na kraju ipak uspio da stigne do vođstva. U drugom dijelu igre viđena je totalno različita situacija, Đoković je kontrolisao igru i rutinski stigao do plasmana u naredno kolo.

Đoković je nakon meča kazao da nije dobro riternirao servis u prvo setu.

"U drugom setu sam se takođe mučio sa tim udarcom, koji je jedno od mojih jačih oružja. Ipak ovo je prvi meč na turniru, i potrebno je malo vremena da se naviknem na Centralni teren, jer na njemu nijesam igrao ove godine", naveo je drugi igrač svijeta.

Đokoviću je sinoćnja pobjeda bila 550.  u ATP turu. Srbin je tel šesti od aktivnih igrača kome je to uspjelo, a ispred njega su Tomi Has (554), David Ferer (565), Lejton Hjuit (599), Rafael Nadal (674) dok je ubjedljivo prvi Rodžer Federer sa 938 pobjeda.

Đokovićev naredni rival biće Kolumbijac Alehandro Gonsales, koji je sa turnira izbacio Hrvata Ivana Dodiga.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније