Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

21. 03. 2014. 09:58 >> 09:59

''REKORD TOMIĆA''

Najbrži poraz u ATP istoriji

Australijski teniser Bernard Tomić poznat je po kontroverznom ponašanju, ali čini se da je sada prevršio svaku mjeru, kada je teren u pitanju.

 

Tomić je, u prvom kolu turnira u Majamiju, igrao sa Jarkom Nieminenom i izgubio meč za ukupno 28 minuta i 20 sekundi rezultatom 6:0, 6:1.

To je najkraći meč u istoriji ATP tura. Na društvenim mrežama mnogi postavljaju pitanje hoće li Tomić biti suspendovan, zbog očiglednog nezalaganja.

Australijanac je ukupno na meču uzeo samo 13 poena, to je podatak koji sve govori. Nieminen će u drugom kolu igrati sa Aleksandrom Dolgopolovom. Australijancu je ovo bio prvi meč nakon nastupa na Australijen openu i operacije. 

"Povratak je bio planiran za Monte Karlo, ali pojavio sam se u Majamiju. Ovo je bio moj prvi meč nakon operacije, sve je ovo deo procesa oporavka. Nisam razočaran. Samo moram nastaviti da radim na poboljšanju svoje igre", rekao je Tomić.

Prethodni najkraći meč odigran je u Sidneju 1996., kada je Greg Rusedski dobio Karstena Arijensa sa 6:0, 6:0 za 29 minuta. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније