Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

16. 04. 2014. 15:36   >>  15:35

MONTE KARLO

Federer i Nadal lagano do trećeg kola

Rodžer Federer i Rafael Nadal bez problema su preskočili prve prepreke na Mastersu u Monte Karlu. Švajcarac je bio bolji od Radeka Štepaneka, dok je Nadal savladao Gruzijca Gabijašvilija.

Federer je u drugom kolu trećeg Mastersa sezone protivniku prepustio sve tri gema -  6:1, 6:2. Posao je završop za 52 minuta, a nardni rival u borbi za četvrtfinale biće mu Čeh Lukaš Rosol, koji je pobijedio Mikaela Ljodru iz Francuske sa 6:4, 6:4.

Švajcarski teniser je dobio specijalnu pozivnicu organizatora za učešće na turniru u Kneževini. Bivši prvi reket svijeta nikada nije trijumfovao u Monte Karlu, ali je tri puta igrao u finalu i svaki put je poražen od Rafaela Nadala.

Nadal je nešto teže došao do plasmana u drugo kolo. Gabijašvili je u prvom setu osvojio četriri gema (6:4), ali mu u drugom Nadal nije pružio priliku da se razigra (6:1).

Plasman u osminu finala izborio je i Miloš Raonić, pobjedom nad Kinezom Jen Sun Luom. Kanađanin je izgubio prvi set, ali je uspio da preokretom dođe do trijumfa - 6:7, 6:2, 6:1.

Takođe danas, Italijan Fabio Fonjini bio je bolji od Roberta Bautioste (7:6, 6:4), Andreasd Sepi savladao je Pabla Anduhara (7:6, 7:5, 6:4), dopk je Tomi Robredo prolaz dalje osigurao trijumfom nad Žulijenom Benetoom (4:6, 6:0, 6:1).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније