Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

17. 04. 2014. 13:09 >> 13:11

MASTERS - MONTE KARLO

Raonić, Conga i Vavrinka u četvrtfinalu

Miloš Raonić i Žo Vilfred Conga rezervisali su mjesta u četvrtfinalu trećeg Mastersa sezone u Monte Karlu. Kanađanin je danas bio bolji od Tomija Robreda, dok je francuski teniser preokretom savladao Fabija Fonjinija.

Raonić je posao završio u dva seta, savladavši španskog tenisera sa 6:4, 6:3 u setovima. Osmi nosilac turnira u Kneževini bio je siguran u svojim servis gemovima u prvom setu, napravivši šest asova.

Robredo nije uspio da napravi brejk-šansu i tako dozvolio Raoniću da ima kontrolu na terenu i povede u setovima.

Na startu drugog seta, Raonić je napravio brejk i poveo 3:0 u gemovima, ali je od tog trenutka Španac održavao svoje servise.

Međutim, nije imao dovoljno koncentracije na servise Raonića, koji je izborio plasman među osam najboljih.

U drugom meču dosadašnjeg dijela današnjeg programa, Conga je izgubio prvi set od Fonjinija, ali je osvojio drugi i treći za plasman u četvrtfinale - 5:7, 6:0, 6:3. Naredni rival francuskog tenisera biće Rodžer Federer ili Lukaš Rosol, koji svoj meč igraju od 15 sati po našem vremenu.

U četvrtfinale plasirao se i Stanislas Vavrinka, ali Švajcarac nije nijednom udario loptu. Naime, priovitnik trećeg nosioca turnira, Nikolas Almagro predao je meč iz zasad neodređenih razloga.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније