Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

18. 04. 2014. 18:13   >>  18:12

MASTERS (MONTE KARLO)

Federer nakon preokreta "slomio" Congu

Rodžer Federer se plasirao u polufinale Mastersa u Monte Karlu, pošto je nakon preokreta srušio Žo -Vilfreda Congu sa 2:6, 7:6, 6:1. Švajcarac će u borbi za finale igrati protiv Novaka Đokovića ili Giljerma Garsije-Lopesa.

Francuski teniser furiozno je došao do prvog seta, napravivši dva brejka. Federer u prva dva seta nije uspijevao da oduzme servis rivalu, ali je još jednom  pokazao zašto je jedan od najvećih tenisera ikada.

Meč je praktično odlučen u finišu drugog seta, kada je Conga u taj-brejku spasao tri set lopte i izjednačio na 6:6, imao je i servis, ali nije uspio da slavi.

U trećem setu nije bilo dileme i Švajcarac je prošao u polufinale. Švajcarac će igrati protiv Novaka Đokovića ili Giljerma Garsije-Lopesa.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније