Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

16. 06. 2014. 23:01 >> 23:02

NAKON MEČA

Momak zaprosio Krajiček na sred terena

Holandska teniserka Mihaela Krajiček ostvarila je pobjedu u Hertogenbošu, ali joj se desila mnogo važnija stvar od pobjede na terenu - njen momak je ušao na igralište poslije meča i zaprosio je pred punim tribinama!

Iznenađena Krajiček nije mogla da vjeruje šta joj se dešava, zatim i zaplakala, a holandskom novinaru nije umjela da opiše osjećaj u trenutku kada joj je momak stavio prsten na ruku.

Zaprošena pobjednica se za kraj, nakon što nije imala odgovor na pitanja prisutnih, zbog prelijepe situacije u kojoj se našla, ponovo je poljubila budućeg muža i zadovoljno otišla u svlačionicu.

Uzgred, Krajičekova je savladala Janu Cepelovu 6:3, 4:6, 6:1 i prošla u drugo kolo Hertogenboša gdje će igrati sa pobjednicom duela Švedove i Cibulkove.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније