Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

20. 06. 2014. 11:58 >> 11:59
1

ŽRIJEB ZA VIMBLDON

Đoković na Mareja u polufinalu

Prvi nosilac na Vimbldonu, Novak Đoković igraće sa Kazahstancem Andrejem Golubjevim u prvom kolu tog turnira, a nalazi se u istoj polovini žrijeba sa Endijem Marejem.

Treći Gren slem sezone počinje u ponedeljak, a mečeve možete pratiti na TVCG.

Đoković bi sa Marejem mogao da se sastane u polufinalu, a Britanac odbranu titule počinje duelom sa Davidom Gofanom iz Belgije.

Srbin i Britanac igrali su u prošlogodišnjem finalu Vimbldona, kada je Marej konačno osvojio najcjenjeniji trofej u tenisu.

Novakov potencijalni rival u četvrtfinalu je Čeh Tomaš Berdih, a Marejev David Ferer iz Španije.

Na drugoj strani žrijeba nalaze se prvi reket svijeta Rafael Nadal i Švajcarac Rodžer Federer.

Prije njihovog mogućeg duela u polufinalu, Federer bi mogao da se sastane sa sunarodnikom Stanislasom Vavrinkom, a Nadal sa Kanađaninom Milošem Raonićem.

Nadal takmičenje na Vimbldonu počinje duelom sa Martinom Kližanom iz Slovačke, dok Federer, sedmostruki osvajač Vimbldona, igra sa Paolom Lorencijem iz Italije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније