Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

30. 06. 2014. 21:16 >> 21:17

VIMBLDON

Ispala Ivanovic, Stricova eliminisala Voznjacki

Njemica Sabine Lisicki eliminisala je srpsku teniserku Ana Ivanovićnakon tri seta 6:4, 3:6, 6:1. Meč je inače dva puta prekidan, u subotu zbog mraka i u ponedjeljak zbog kiše.

Ivanovićeva je u prvom nastavku odlično otvorila meč i brzo vratila egal u setovima, ali je poslije prekida zbog kiše pala u igri, što je Njemica iskoristila i ubjedljivo dobila odlučujući treći set.

Lisicki će se u borbi za četvrtfinale sastati sa Jaroslavom Švedovom iz Kazahstana kojoj je meč zbog povrede predala Amerikanka Medison Kiz.

Češka teniserka Barbora Zahlavova Stricova iznenadila je Dankinju Karolinu Voznijacki. Stricova je slavila rezultatom 2:0, po setovima 6:2, 7:5.

Stricovu će u narednom kolu čeka duel sa sunarodnicom Petrom Kvitovom, koja je bila sigurna protiv Šuai Peng iz Kine sa 6:3, 6:2.

U češkom meču između Lusi Safarove i Tereze Smitkove, Safarova je u njihovom prvom okršaju bila ubjedljiva 6:0, 6:2.

Dalje je prošla i Eženi Bušar Kanađanka je savladala francusku teniserku Aliz Korne sa 2:0. 

U četvrtfinalu gledaćemo i Ekatarinu Makarovu koja je razbila Agnješku  Radvansku sa 6:3, 6:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније