Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

01. 07. 2014. 22:46   >>  02. 07. 2014. 00:56

DEZORIJENTISANA ŠAMPIONKA

Serena zbog virusa ni da prebaci mrežu

Petostruka šampionka Vimbldona, Serena Vilijams, bila je primorana da danas preda meč u drugom kolu takmičenja u dublu sa njenom sestrom Venus, jer nije mogla da savlada virusnu bolest.

Već nakon dva gema protiv Njemice Kristine Baroa i Stefani Fegel iz Švajcarske, Serena skoro da nije mogla da stoji na nogama, a ni ruke je nijesu služile. Loptice su joj ispadala iz ruku, a kada je došao red na nju da servira napravila je osam uzastopnih servis grešaka, u većini pokušaja nije uspjela ni da prebaci mrežu.

Nakon toga je meč prekinut, pri rezultatu 3:0 za njemačko-švajcarski par. Držeći se sa sestrom za ruku, Serena se vratila na stolicu pored terena, uhvatila se za glavu i počela da plače.

Doktori su pozvani da intervenišu, a prva teniserka svijeta objasnila im je šta se dešava van dosega mikrofona.

 

Nakon konsultacija, Amerikanke su predale meč i napustile teren.

"Slomljena sam, nijesam u mogućnosti da nastavim turnir. Mislila sam da ću uspjeti da preguram današnji meč, stvarno sam htjela da izađem na teren i da pružim sve od sebe, ali virus je slomio sve najbolje u meni", kazala je Serena u saopštenju.

Ona je sa Vimbldona ranije eliminisana i u singlu, već u trećem kolu bolja od nje bila je Francuskinja Aliz Korne. 

Pogledajte 'ošamućenu' Serenu:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније