Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

03. 07. 2014. 09:32 >> 13:46

KAKAV POTENCIJAL

Još jedan nevjerovatan potez Kirjosa

Australijanac Nik Kirjos zaustavljen je u četvrtfinalu Vimbldona porazom od Miloša Raonića, ali je ponovo na meču protiv rođenog Podgoričanina odigrao nevjerovatan potez.

 

Kirjos je odigrao odličan turnir na Vimbldonu, a u ponedeljak je ostvario pobedu karijere, izbacivši prvog tenisera Rafaela Nadala.

Više od toga nije mogao, Raonić je prekinuo bajku mladog Australijanca, rezultatom 6:7, 6:2, 6:4, 7:6.

Međutim, Nik nema za čim da žali jer će od ponedjeljka biti 66. igrač na svijetu, na turnir je došao kao 144, a mnogi ga već vide kao budućeg broja 1.

Protiv Rafe odigrao je neverovatan potez, koji će sigurno ući u izbor za najbolji ove sezone, da bi ponovo zablistao protiv Raonića.

On je nakon jednog izlaska rivala na mrežu, odigrao divan pasing šot forhendom iz gotovo nemoguće pozicije.

Definitivno, Kirjos ima potencijala da bude među najboljima, a to potrvđuje i ovaj poen na meču protiv Nadala.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније