Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

16. 07. 2014. 09:57 >> 09:58

POSLIJE VIMBLDONA

Nadal se vratio treninzima

Rafael Nadal, drugi reket svijeta, u utorak je ponovo počeo da trenira poslije razočaranja i ispadanja u osmini finala Vimbldona.

 

Španac je u osmini finala Vimbldona izgubio od Nika Kirjiosa, a potom se odmarao u rodnom Manakoru i na Ibici.

Ipak, američka turneja na betonu sve je bliža, tako da Nadal polako počinje sa pripremama. “Nazad na trening sa velikim entuzijazmom“, napisao je Nadal na svom Fejsbuk profilu.

Rafa će morati dobro da se spremi, pošto u naredna dva mjeseca brani veliki broj poena – prošle sezone osvojio je Rodžers kup i Sinsinati, a zatim je slavio i na US openu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније