Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

18. 07. 2014. 11:47 >> 11:47

BIVŠI SRPSKI TRENER

Ana Ivanović dobila novog trenera

Srpska teniserka Ana Ivanović trenutno je na Majorci, gdje trenira za predstojeće turnire, a u njenom stručnom štabu su primijećene promjene.

 

Prema pisanju španskih medija, Ivanović pored sebe ima nove ljude u stručnom štabu, ali nijesu uspjeli da saznaju o kome se radi.

Anin fitnes trener Zlatko Novković je tu od ranije, a novo ime u Aninom stručnom štabu je Dejan Petrović.

Petrović je bivši srpski teniser, Dejvis Kup kapiten i trener Novaka Đokovića prije Marjana Vajde.

Đoković je pod njegovim vođstvom kao 17-ogodišnjak stigao od tenisera koji je bio rangiran između 300. i 400. mjesta do proboja u top 100.

Petrović se dovodio u vezu i sa preuzimanjem uloge selektora Fed kup reprezentacije Srbije.

Srbin, poreklom iz Australije, vodi tenisku akademiju Puma u Kragujevcu i prije Ane je trenirao Tunižanina, Maleka Jazirija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније