Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

16. 03. 2013. 22:10 >> 22:28

INDIJAN VELS

Nadal u finalu Indijan Velsa čeka Novaka ili Delpa!

Španski teniser Rafael Nadal odigrao je još jedan sjajan meč na turniru u Indijan Velsu savladavši u polufinalu Čeha Tomaša Berdiha sa 6:4, 7:5. Nadal se tako plasirao u finale u kojem će igrati protiv Novaka Đokovića ili Huana Martina Del Potra.

Sve do sedmog gema, kada je iskoristio treću brejk loptu, Nadal je izgubio samo četiri poena na svom servisu. Potom je uspješno došao do "+2" ali je morao da bude strpljiv i da set završi ponovo na svom servisu.

Berdih je u drugom setu pogodio nekoliko teških udaraca i generalno podigao igru na veći nivo. Rafa je sa druge strane, izgubio svoj servis u osmom gemu i Berdih je poveo sa 5:3, međutim koliko je Španac veliki igrač pokazao je u narednom, kada je odmah vratio brejk.

To je poremetilo Berdih, pa je on počeo slabije da servira, a u 11. gemu odbranio je prvu, ali ne i drugu brejk loptu.

 Poslednji gem u meču bio je najduži, Berdih je uspio da prokocka tri brejk prilike, a Rafa prvu meč loptu. Drugu, međutim, nije propustio i došao je do finala Indijan Velsa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније