Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

18. 03. 2013. 01:22 >> 08:52

POVRATAK USPJESIMA

Nadal osvojio Indijan Vels

Rafael Nadal nije mogao da zamisli bolji povratak tenisu - nakon osvojenih turnira u Sao Polui i Akapulku, stigao je i Masters i to u Indijan Velsu. U sjajnom finalu Rafa je savladao Huana Martina Del Potra sa 2:1 u setovima (4:6, 6:3, 6:3).

Rafa je ukupni 22 Masters u karijeri, a ovim osvojnim turnirom se vratio na cetvrto mjesto ATP liste, prestigavsi zemljaka Davida Ferera.

Španac je krenuo furiozno, iskoristio četvrtu brejk loptu i poveo sa 3:0. Argentinac je vratio brejk i nanizao šest gemova, prepustio Rafi samo jedan i poveo u setovima.

I u drugom setu je Delpo nastavio u istom ritmu, odmah oduzeo servis Nadalu i dosao do vodjstvas od 3:1. Tada se budi Rafa. greške svodi na minimum, pa je osvojio pet gemova zaredom i odveo meč u treći set.

U odlucujucem setu, Rafa je odmah na pocetku (treci gem) oduzeo servis protivniku za 3:1. Zatim su obojica tenisera cuvali svoj servis, a Rafa je u devetom gemu propustio tri brejk lopte za pobjedu. Medjutim, na svoj servis nije pogrijesio, pa je uslijedilo veliko slavlje Spanca. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније