Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

07. 08. 2014. 20:46 >> 21:34
1

MASTERS (TORONTO)

Conga razbio Đokovića, ispao Vavrinka

Žo Vilfred Conga je neočekivano lako savladao Novaka Đokovića u trećem kolu Mastersa u Torontu 6:2, 6:2 i tako prekinuo niz od devet poraza zaredom od srpskog tensera . Congin rival u četvrtfinalu biće Britanac Endi Marej kojem je Rišar Gaske zbog povrede predao meč bez borbe.

Iako je Đoković osvojio prvi gem bez izgubljenog poena, Conga je brzo izjednačio, a zatim je došao do brejka iskoristivši prvu šansu.

Francuz je novi brejk napravio u sedmom gemu, a potom uspješno servirao za prvi set – 6:2.

Conga je sa furioznom igrom nastavio i u drugom setu. Počeo ga je brejkom iskoristivši prvu priliku.

Nakon četvrtog gema, koji je Conga dobio bez izgubljenog poena Đoković se praktično predao. 

Kevin Anderson je napravio malo iznenađenje pošto je bio bolji od Stanislasa Vavrinke sa 7:6 (10:8), 7:5, poslije jednog sata i 45 minuta igre.

Rival južnoafričkog tenisera u četvrtfinalu biće Bugarin Grigora Dimitrova koji je nakon tri seta bio bolji od Tomija Robreda 7:5, 5:7 6:4.

Južnoafrički teniser je odigrao odlično protiv trećeg nosioca u ključnim trenucima je imao više koncentracije  i to mu je donijelo pobjedu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније