Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

08. 08. 2014. 09:12   >>  09:12 5

ĐOKOVIĆ NAKON PORAZA

Od ovoga ne može gore

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je odigrao veoma loše protiv Žo-Vilfrida Conge u trećem kolu Rodžers kupa u Torontu.

 

Francuz je eliminisao Đokovića sa 6:2, 6:2, i tako osigurao duel sa Britancem Endijem Marijem, kojem je Rišar Gaske predao meč bez borbe.

“Kao prvo, sve čestitke Žou. Igrao je odličan tenis, servirao je dobro i očigledno je da je bio bolji igrač na terenu. S druge strane, ja nisam igrao ni izbliza onako kako sam planirao prije izlaska na teren. Ništa mi nije polazilo od ruke. Nijesam imao igru sa osnovne linije, ni servis, ni ritern. Generalno, ovo je bio veoma loš dan za mene i moja loša igra, nijesam mogao mnogo toga da uradim”, rekao je Novak.

Đoković je manje od 24 sata prije duela sa Congom odigrao težak duel sa Gaelom Monfisom, ali najbolji teniser svijeta kaže da umor nije uticao na njegovu lošu igru.

“Ne, nijesam se osjećao iscrpljeno. Ni na prvom meču se nisam osjećao prijatno na terenu. Nijesam pogađao lopticu kako treba i imao sam veliki broj neiznuđenih grešaka. Možda je razlog to što nisam odigrao više mečeva na ovoj podlozi, potrebno je vreme da se naviknem. Ali, siguran sam da ću biti sve bolji. Od ovoga ne može gore. Treniraću narednih dana, pokušaću da provedem što više sati na terenu i da se spremim za Sinsinati. Očigledno je da sam razočaran što sam eliminisan ovako rano, ali sam imao zaista težak žreb: Conga je odigrao odličan meč, sve što mogu je da mu čestitam i nastavim dalje”, istakao je srpski teniser. 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније