Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

09. 08. 2014. 21:50   >>  21:51 1

MASTERS(MONTREAL)

Venus dobila sestru za finale

Venus Vilijams je prvi finalista Mastersa u Montrealu, pošto je u neizvjesnom meču savladala svoju sestru Serenu sa 2:1, po setovima 6:7,6:2, 6:3.

Serena je dobila prvi set, i to nakon taj brejka sa 7:6.

Ali, to nije pokolebalo Venus, koja je lako stigla do izjednačenja 6:2. I u trećem odlučujućem setu Venus Vilijams je imala više koncentracije, pa je i u ovom dijelu igre slavila sa 6:3.

Za 46. titulu u karijeri američka teniserka boriće se sa boljom iz okršaja Ekaterine Makarove iz Rusije i Poljakinje Agnješke Radvanjske.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније