Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

14. 08. 2014. 08:57 >> 09:02

PROŠLE IVANOVIĆ I JANKOVIĆ

Serena tijesno protiv Stosur, ispala Kvotova

Prva teniserka svijeta, Serena Vilijams, takmičenje u Sinsinatiju započela je tijesnom pobjedom protiv Samantom Stosur. Plasman u narednu rundu izborile su i srpske teniserke, Ana Ivanović i Jelena Janković.

Serena je savladala Samantu Stosur u dva seta, ali oba su odlučena u taj-brejku. Amerikanka je pokazala pribranost u najtežim poenima i na kraju do šla do pobjede od 7:6, 7:6 za 54 minuta igre.

"Dobro je kada igrate dosta neizvjesnih mečeva i iz njih izađete kao pobjednik. To je stvarno sjano", rekla je prva favoritkinja turnira.

Ana Ivanović je, uz manje oscilacije na početku meča, u drugom kolu turnira u Sinsinatiju pobedila Amerikanku Kristinu Mekhejl sa 6:4, 6:0.

Nije sve počelo idealno po srpsku teniserku u njenom četvrtom duelu sa ovom suparnicom, ali je na kraju ubjedljivo privela i ovaj susret kraju u svoju korist, kao i prethodna tri.

Tako je zakazala duel sa Svetlanom Kuznjecovom u osmini finala, nakon što je iskusna Ruskinja napravila izneđenje eliminisavši sedmog nosioca, Judžin Bušar iz Kanade pobjedom od 6:4, 3:6, 6:2.

Poslije trijumfa u drugoj rundi, Jelena Janković igraće u trećem kolu Sinsinatija sa Amerikankom Sloun Sttivens, koja je savladala Barboru Stricovu sa 7:5, 6:1.

U prvom nastupu na ovogodišnjem turniru u Ohaju osma nositeljka bila je bolja od Njemice Anike Bek 6:1, 7:6 (7-0).

Meč je trajao sat i 27 minuta, a srpska teniserka stvarala je i propuštala prilike da ga okonča brže.

Osvajačica Rodžers Kupa, Agnješka Radvanjka, lako je savladala Kurumi Naru sa 6:2, 6:2, Sabina Liciski je u tri seta bila bolja od Italijanke Sare Erani 6:4, 2:6, 7:6, Elina Svotoplina je iznandila Petru Kvitovu, a plasman dalje izborile su i Lusi Safarova, Angelika Kerber, Karla Suarez,...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније