Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

14. 08. 2014. 22:43 >> 09:43
1

MASTERS (SINSINATI)

Robredo eliminisao blijedog Đokovića, prošao Raonić

Tomas Robredo je iskoristio slabu formu prvog reketa svijeta Novaka Đokovića, pobijedio srpskog tenisera u dva seta 7:6, 7:5 i prošao u četvrtfinale Mastersa u Sinsinatiju. Miloš Raonić je nakov velike borbe i preokreta eliminisao Stiva Džeksona 6:7, 6:3, 7:6.

Đoković je, podjesćanja radi, prošle nedjelje na Mastresu u Torontu eliminisan od Žoa Vilifrida Conge, a mnogi su mislili uda je čuvao snagu za turnir u Ohaju i da je sve podredio osvajanju Sinsinatija, jedinog Mastersa koji mu nedostaje.

Robredo je prvi set dobio nakon taj-brejka, a potom u drugom nije klonuo duhom ni kada je propustio dvije meč lopte.

Treću je uspio da iskoristi i zakazao duel sa boljim iz duela u kojem se sastaju Rus Mihail Južnji i Španac David Ferer.

Miloš Raonić je iščupao pobjedu protiv Džonsona. Amerikanac je osvojio prvi set, nakon taj brejka (9:7). Ipak, Raonićč je dosta lako izjednačio (6:3), a onda imao više snage i živaca u trećem setu i nakon taj-brejka slavio.

Endi Marej je nakon velike borbe savladao Džona Iznera i to nakon preokreta - 6:7, 6:4, 7:6. Najboji briatnski teniser u narednom kolu igraće protiv Švajcarca Rodžera Federera, koji se plasirao u četvrtfinale Mastersa u Sinsinatiju savladavši Gaela Monfisa iz Francuske, u tri seta – 6:4, 4:6, 6:3.

Fonjini je eliminisao neugodnog Lua takođe nakon preokreta - 3:6, 6:3, 6:3.   

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније