Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

15. 08. 2014. 09:26 >> 09:27
6

RAZOČARAN ISPADANJEM

Đoković: Ne igram kako treba

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković rekao je da na Mastersima u Torontu i Sinsinatiju uopšte nije igrao onako kako treba.

Đoković je takmičenje u Sinsinatiju, kao i prošle nedjelje u Torontu, završio već u trećem kolu, porazom od Španca Tomija Robreda sa 7:6, 7:5, poslije jednog sata i 45 minuta igre.

On je tim porazom i ove godine izgubio šansu da postane jedini teniser koji je osvojio sve Masters titule.

"Jednostavno, mnogo, mnogo stvari mi nije dobro funkcionisalo u ove dve nedjelje na tvrdoj podlozi. I žao mi je zbog toga, ali je više nego očigledno je da ne igram ni izbliza onako kako treba. Moram da nastavim da radim i pokušam da budem bolji za US Open", rekao je Đoković.

Srpski teniser je istakao da je razočaran, ali da je i to dio sporta.

"Ne osjećam se prijatno na terenu. Razočaravajuće je što Sinsinati ponovo završavam teškim porazom, ali, to je sport. Nijesam igrao dobro u Torontu, nijesam igrao dobro ovdje. Nadam se da će biti drugačija situacija u Njujorku", istakao je prvi reket svijeta.

US Open počinje 25. avgusta, a Novak će biti prvi nosilac.

(B92)

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније