Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

29. 08. 2014. 23:30 >> 23:30

US OPEN

Tinejdžerka šokirala Kerber!

Iznenađenje dana na US Openu u ženskoj konkurenciji napravila je tinejdžerka Belinda Benčić, koja je eliminisala Anđeliku Kerber sa 6:1, 7:5 .

Belinda Benčić je tako zakazala duela sa Jelenom Jankoivić, koja je nešto ranije lako savladala Šveđanku Larson.

Benčićeva je povela u prvom setu sa 3:0 uz brejk, a u završnici seta je još jednom protivnici oduzela servis i povela 1:0 u setovima.

U drugom je gubila 4:1 i izgledalo je da će meč otići u treći set. Međutim, Benčič se vraća u igru, a spasila je čak pet set lopti.

Pri rezultatu 5:3 Kerber je imala tri vezane set lopte na svoj servis, ali je Švajcarkinja i to preživjela i preokrenula za veliku pobjedu! 

Šui Peng je savladala Robertu Vinči, pa će se za četvrtfinale boriti protiv bolje iz meča Lusi Safarova - Aliz Korne. Peng je do pobjede od 6:4, 6:3 došla poslije 75 minuta igre.

Sara Erani i Venus Vilijams su prvo dobile po set 6:0, a u odlučujućem setu viđena je drama -  poslije šest brejkova, Italijanka prvu meč loptu iskoristila u taj brejku, a u narednom kolu se sastaje  sa Lučić-Baroni, koja je iznenadila Simonu Halep 7:6, 6:2.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније