Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ B92 ]

30. 08. 2014. 10:03   >>  10:06

US OPEN

Magična igra Federera protiv Grota

Švajcarac Rodžer Federer bez mnogo muke pobedio je Semjuela Grota, u meču koji je obilovao lijepim potezima.

 

Federer je slavio rezultatom 6:4, 6:4, 6:4 i po 15. Put uzastopno će igrati treće kolo US opena, a protivnik će mu biti Marsel Granoljers.

Rodžer je protiv Grota pokazao koliko mu leže serveri, a osim odličnih riterna, istakao se fenomenalnim lobovima.

Treći teniser svijeta nekoliko puta je uspijevao da prebaci Australijanca, a upravo jedan takav poen se može naći u izboru za najlepši na US openu.

U gemu u kom je servirao za 2-0 u setovima, Švajcarac je izašao na mrežu, ali ga je Grot odličnom defanzivom vratio na osnovnu liniju. Uslijedio je kontranapad Australijanca i dobar volej, poslije kojeg je Federer pogodio nevjerovatan slajs lob iz trka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније