Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

30. 08. 2014. 19:22 >> 19:25
1

SENZACIJA

Krunićeva poslala kući Kvitovu!

Srpska teniserka Aleksandra Krunić srušila je šampionku Vimbldona Petru Kvitovu 6:4, 6:4 i plasirala se u osminu finala US opena!Aleksandra čeka pobjednicu iz okršaja Viktorije Azarenke i Jelene Vesnine.

Krunićeva je inače na turnir došla kao 143. teniserka svijeta, a samo je  jednom u karijeri igrala u glavnom žrijebu Gren slem turnira – prošle godine eliminisana je na startu u Njujorku. 

Ove godine je prvo prošla tri runde kvalifikacija, a zatim je u prvom kolu  savladala Katažinu Piter. Prvo veliko iznenađenje napravila je savladavši domaću nadu Medison Kiz, a danas je nastavila svoju bajku – pala je i Kvitova!

Krunićeva je odigrala izvanredno u defanzivi, a iskoristila je svoje servise za prvi i drugi set, što dovoljno govori koliko je bila koncentrisana i hrabra! 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније