Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

01. 09. 2014. 23:36   >>  02. 09. 2014. 00:36

POBJEDA U DVA SETA

Makarova preko Bušar do četvrfinala

Finalistkinja Vimbldona, Eženi Bušar, eliminisana je večeras sa US Opena od Ruskinje Ekatarine Makarove, koja je plasman u četvrfinale obezbijedila pobjedom u dva seta - 7:6, 6:4.

Bušar, sedma nositeljka u Njujorku, suočila se sa brejkom na startu meča, ali je uspjela da uzvrati i izbori taj brejk, u kojem je, međutim, napravila nekoliko grešaka, pa je Makarova povela 1:0.

Kanađanka je izgubila još jedan gem na svoj servis u ranoj fazi drugog dijela igre i ponovo uspjela da se vrati u meč. No, Ruskinja je je sa nekoliko forhend vinera uspjela da ponovo dođe do krucijalne prednosti, a potom sigurnim servisima da se plasira među osam najboljih.

Makarova će se za mjesto u polufinalu boriti sa boljom iz duela Viktorija Azarenka - Aleksandra Krunić, koji se igra kasno večeras.

Ranije danas, saznali smo jedan četvrfinalni par - Serena Vilijams-Flavija Peneta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније