Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

02. 09. 2014. 10:01 >> 10:01

US OPEN

Krunić namučila Azarenku u osmini finala

U posljednjem meču sinoćnjeg programa ženskog dijela US Opena, Viktorija Azarenka preokretom je savladala srpsku teniserku Aleksandru Krunić i izboirila plasman među osam najbojlih.

Krunićeva, 145. teniserka svijeta, plasman u četvrto kolo je već uradila mnogo, a i protiv 17. igračice WTA liste pokazala je da može da igra vrhunski tenis.

Prvi set osvojila je srpska teniserka, ali je Azarenka uspjela da preokrene i dođe do pobjede od 4:6, 6:4, 6:4.

Presudilo je iskustvo Bjeloruskinje, Krunić je imala padove koncentracije u drugoj polovini meča, koji su je koštali poraza.

Nakon meča, Azarenka je odala poštovanje mladoj protivnici, kazavši da je pred njom lijepa budućnost.

"Aleksandra je igrala odličan tenis i sigurna sam da će u budućnosti još više napredoavti. Nikada nije lako igrati proitiv nekoga koga ne poznajete. Trudila sam se da ostanem pozitivna i učinim sve kako bi preokrenula meč u svoju korist. U važnim momentima uspjela sam da odigram o dobro, što me raduje pred najveće mečeve turnira", kazala je nakon meča Azarenka.

Njena naredna protivnica biće Ekatarina Makarova iz Rusije, koja je mjesto u četvrfinalu izborila pobjedom nad Eženi Bušar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније