Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

03. 09. 2014. 09:20 >> 09:25

US OPEN

I Federer u četvrtfinalu

Švajcarac Rodžer Federer potvrdio je sjajnu formu plasmanom u četvrtfinale US Opena. Federer je u osmini finala bio bolji od Španca Roberta Bautiste Aguta - 3:0 (6:4, 6:3, 6:2). U četvrtfinalu su Berdih i Čilić.

Federer je u prvom setu napravio dva brejka i poveo sa 5:1. Bautista je uspio da oduzme servis protivniku i smanji na 5:4, ali je Švajcarac bio siguran na svoj servis u desetom gemu.

U drugom setu Federer je do prvog brejka došao u trećem gemu. U devetom gemu ponovo uzima servis protivniku i slavi rezultatom 6:3.

I u trećem setu dva brejka Švajcarca za ubjedljivih 6:2.

Protivnik Federeru u četvrtfinalu biće Francuz Gael Monfis koji je pobijedio bugarskog tenisera Grigora Dimitrova sa 7:5, 7:6 (8-6) 7:5.

Posljednji par četvrtfinala čine Tomaš Berdih i Marin Čilić.

Berdih je lako savladao Austrijanca Dominika Tijema sa 3:0 (6:1, 6:2, 6:4), dok je Čilić bio bolji od Francuza Žila Simona sa 3:1 (5:7, 7:6(3), 6:4, 3:6, 6:3).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније