Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

09. 09. 2014. 08:20 >> 08:22
7

HRVATSKI MEDIJI

"Učenik krenuo stopama učitelja"

Mediji u Hrvatskoj oduševljeni su trijumfom svog tenisera Marina Čilića na Ju-es openu.

 

To je drugi put u istoriji da Hrvatska ima Gren slem šampiona u muškom singlu, poslije titule Gorana Ivaniševića na Vimbldonu 2001. godine.

“Goran dobio nasljednika: Maestralni Čilić razbio Nišikorija i osvojio US open!“, naslov je koji donosi portal index.hr, uz fotogrtafiju Čilića na terenima Flešing Medousa nakon posljednjeg poena.

Portal hrsport.net takođe aludira na Ivaniševića u nadnaslovu “Učenik stopama učitelja“, dok se u naslovu konstatuje da je Čilić održao lekciju Nišikoriju u finalu.

Ako odete na sajt jutarnji.hr, dočekaće vas naslov velikim, podebljanim slovima “Čilić osvojio US open!“, a jedan od podnaslova glasi “Dominacija kakva se ne pamti“.

I naslovna strana sajta Večernjeg posvećena je istorijskoj Čilićevoj pobjedi, u krupnom kadru je fotografija Marina i Ivaniševića, a naslov glasi: “Pobjeda života! Nezaustavljivi Marin Čilić osvojio US open!“.

I HRT slavi pobjedu svog tenisera naslovom –„Briljantno izdanje Čilića za pobjedu na US openu“!.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније