Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

16. 09. 2014. 19:25 >> 19:29

NOVA EGZIBICIJA

Monfis nastavio da zabavlja publiku

Postoje sportisti koji svojim vještinama i sjajnim potezima zabavljaju publiku. Nikada nećemo zaboraviti solo prodore i zakucavanja Majkla Džordana, ni driblinge Ronaldinja kojim je izluđivao pritivničke odbrane, a na toj listi možete dodati ime Gaela Monfisa, jer francuski teniser s vremena na vrijeme oduševi, ne samo svoje zemljake, već sve istinske zaljubljenike u tenis.

Sjajna improvizacija na terenu i osvajanje poena udarcima kroz noge su Monfisov zaštitini znak, a u duelu sa Čehom Lukašom Rosolom proteklog vikenda u meču Dejvis Kupa, još jednim fenomenalnim potezom podigao je publiku na noge.

Njegovi saigrači iz reprezentracije su pred taj meč već obezbijedili finale Dejvis kupa protiv Švajcarske, tako da se očekivalo da Monfis veliki broj gemova odigra kao da je u pitanju egzibicioni meč i da će biti zabave na "Šatrijeu", pošto nije osjećao rezultatski pritisak.

Publika nije otišla razočarana, Monfis je slavio u tri seta - 5:7, 6:4, 7:5, a njegov potez sredinom drugog seta definitivno ulazi u konkurenciju za teniski potez godine.

Prisjetimo se i njegove "parade" na Rolan Garosu:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније