Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

18. 09. 2014. 13:07 >> 13:06

FIZIČKI NESPREMNA

Na Li najavila povlačenje

Dvostruka Gren slem šampionka, Kineskinja Na Li, najavila je kraj karijere, objavili su kineski mediji, prenose agencije.

"Na Li će zvanično završiti karijeru 19. septembra, jer zbog fizičkog stanja ne može da nastavi da se takmiči", objavio je CCTV 5, sportski kanal nacionalnog kineskog emitera 'China Central Television', pozivajući se na svoje izvore.

To je objavljeno nakon što je internet portal 'SINA Sports', takođe citirajući neimenovani izvor, saopštio da će u petak zvanično biti saopšteno da se Na Li povlači.

Šesta igračica svijeta, koja će u februaru napuniti 33 godine, osvojila je prošlog januara Australijan Open, ali se u nastavku sezone mučila s povredom koljena, zbog koje nije igrala od juna.

Navodi se da je planirala da se vrati na teren na turniru u svom rodnom gradu Vuhanu naredne nedjelje.

Podsjetimo, u julu je prekinula saradnju sa trenerom Karlosom Rodrigezom.

U karijeri ima i devet WTA titula, a najbolji plasman na WTA listi joj je 2. mjesto, u februaru ove godine. Prvu Gren slem titulu osvojila je na Rolan Garosu 2011.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније