Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

02. 10. 2014. 10:03   >>  10:16

TOKIO

Raonić u četvrtfinalu

Miloš Raonić uspješno je nastavio pohod na titulu na turniru u Tokiju, gdje je prethodne dvije godine gubio u finalu (2012. protiv Nišikorija, 2013. protiv Del Potra) - Kanađanin crnogorskog porijekla je u trećem kolu savladao Jirgena Melcera sa 6:4, 6:3.

Raonić je na meču upisao 11 asova, a u Tokiu se bori borbi za mjesto na završnom Mastersu u Londonu (rođeni Podgoričanin je trenutno deveti na ATP listi, a u Londonu će igrati najboljih osam).

Rival Raonića u četvrtfinalu biće Uzbekistanac Denis Istomin, koji je bio bolji od kvalifikanta Mihala Pržisiežnog sa 6:4, 7:6 (7-5). Raonić vodi 2-0 u međusobnim susretima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније