Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

21. 10. 2014. 17:26 >> 17:24

ZAVRŠNI TURNIR (SINGAPUR)

Voznijacki nakon maratona savladala Šarapovu

Karolina Voznijacki nakon maratona od tri sata savladala je Mariju Šarapovu sa 7:6, 6:7, 6:2 u prvom kolu "Bijele" grupe na završnom WTA turniru u Singapuru. U drugom meču ove grupe sastaju se Agnješka Radvanjska i Petra Kvitova.

Dankinja je bila bolja tokom cijelog meča, ali je uporna Šarapova izborila treći set.

Na kraju je Voznijacki još jednom pokazala da igra u sjajnoj formi i ostvarila je startni trijumf.

Dankinja je na startu uzela brejk rivalki i povela sa 3:0. Šarapova je tek sredinom seta počela da igra kako zna, a poslije još dva razmijenjena brejka, otišlo se u taj-brejk. 

U 13. gemu Ruskinja je imala prednost, vodila je sa 4:2 i imala servis. Tada je Voznijacki vezala pet uzastopnih poena i povela u setovima. 

Karolina je već na startu drugog dijela igre ponovo oduzela servis protivnici. Međutim, dva puta je propuštila priliku da prelomi meč i kazna je stigla u novom taj brejku. Maša je bolje odigrala ključne poene i izjednačila na 1:1. 

I treći set je počeo brejkom Dankinje. Šarapova se vratila, ali joj Voznijacki nije dozvolila da  osvoji više od dva gema i zasluženo je slavila.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније