Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

31. 10. 2014. 18:59 >> 19:11
3

MASTERS (PARIZ)

Raonić srušio Federera!

Miloš Raonić je zaustavio Rodžera Federera i svojom prvom pobjedom nad Švajcarcem 7:6, 7:5 plasirao se u polufinale Mastersa u Parizu!

Raonić će u polufinalu igrati sa Tomašom Berdihom, koji je nakon velike borbe savladao Kevina Andersona 6:7, 6:4, 6:4 i izborio mjesto na završnom ATP turniru u Londonu.

Raonić je ovom pobjedom povećao svoje šanse da se nađe u Londonu na završnom turniru.

Sa druge strane, ovim porazom Federer je umanjio šanse da prestigne Đokovića na prvom mjestu na ATP listi na kraju godine.

Prvi set riješen je u taj-brejku. Švajcarac je odmah oduzeo servis rivalu, da bi Raonić uzvratio sa dva mini brejka.

Kanađanin je do kraja zadržao brejk prednosti i priveo set kraju. Drugi set takođe je donio mnogo uzbuđenja. Kod rezultata 5:4 Federer je imao brejk šansu, ali je tada uslijedio as Raonića.

Već u sljedećem gemu drugi igrač svijeta je popustio i dozvolio rivalu damu oduzme servis. Miloš je sigurno odservirao i prošao u polufinale.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније