Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

31. 10. 2014. 23:36 >> 23:33

NADIGRAO FEDERERA

Raonić: Najveća pobjeda u karijeri

Miloš Raonić je izjavio da mu je pobjeda nad Federerom najveća u karijeri.

Momak rođen u Podgorici je nadigrao jednog od najboljih tenisera svih vremena i izborio polufinale Mastersa u Parizu.

"S obzirom na sve okolnosti, mislim da je ovo moja najveća pobjeda. Veliki uspjeh u mojoj karijeri je što sam dostigao ovaj nivo. Prvi put sam pobijedio Federera, ovo je divan trenutak za mene", rekao je Raonić.

Raonić će se za finale boriti sa Tomašom Berdihom, a svaka pobemda ga vodi korak bliže završnom turniru u Londonu. 

"Ulog je veliki. Najvažnije mi je da izborim završni turnir u Londonu. Moram ostati skroman i nastaviti da pobjeđujem. Biće teško protiv Berdiha, odlično igra od US opena. Upotrijebiću istu taktiku kao danas, trudiću se da dobro serviram i igram dobro sa osnovne linije", rekao je Raonić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније