Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

29. 03. 2013. 17:06 >> 17:06

BEZ IZAZOVA

Marej: Turnir nije isti sa prvom trojicom i bez njih

Britanski teniser Endi Marej igraće protiv osmog nosioca Rišara Gaskea u polufinalu turnira u Majamiju. Međutim, on je izjavio je da mu mečevi u završnici turnira bez Novaka Đokovića, Rodžera Federera i Rafaela Nadala ne predstavljaju veliki izazov.

"Odigrao sam dobar meč poslije oscilacija, vratio sam se u igru na vrijeme. Imao sam raznovrsne udarce i time sam iz balansa izbacio Čilića. Bilo je teško i vruće, bilo je mnogo dugih poena i baš sam zadovoljan da sam dobio meč u dva seta", rekao je šampion Majamija iz 2009. godine.

Ipak, njemu nedostaju Novak Đoković, Rodžer Federer i Rafael Nadal. Prvi teniser svijeta eliminisan je od Tomija Hasa, dok su Švajcarac i Španac otkazali učešće.

"Činjenica je da nijesu tu i da onda ne moraš da igraš protiv najboljih, a to nije izazov. Uvijek uživam da igram protiv njih, to je pravi test za mene i napredak", rekao je Marej.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније