Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

29. 03. 2013. 22:35 >> 22:36

MAJAMI

Ferer se izvukao protiv Hasa

Španac David Ferer plasirao se u finale Mastersa u Majamiju, pošto je pobijedio zahuktalog veterana Tomija Hasa sa 2:1 u setovima (4:6, 6:2, 6:3.)

Njemac je osvojio prvi set, zatim je u odlučujućem setu imao brejk prednsoti, ali Ferer nije posustajao, upornost mu isplatila, pa je nakon 123 minuta došao do pobjede.

Has je fenomenalno počeo meč, uzeo dva brejka poveo sa 5:2 i lako priveo set kraju. Ferer se trgao u drugom dijelu, u petom gemu došao do brejka, a zatim superiorno završio set sa još tri uzastopna gema, za 6:2.

Početak odlučujućeg seta, obilježila su tri brejka (dva Hasa). Međutim, Španac se nije predavao, ubrzo je izjednačio na 3:3, a potom i poveo 5:3, što je konačno slomilo Hasa, koji je i pored poraza ostavio sjajan utisak - 6:3.

Ferer će se za 21. titulu u karijeri boriti sa pobjednikom duela Marej - Gaske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније