Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

25. 01. 2015. 15:11   >>  15:09

ČEKA GA KIRIOS

Marej nadigrao Dimitrova

U posljednjem meču dana Endi Marej je savladao Grigora Dimitrova 3:1 (6:4, 6:7, 6:3, 7:5) i zakazao duel u četvrtfinalu sa Nikom Kiriosom koji je nešto ranije eliminisao Andreasa Sepija.

Bugarin je krenuo furiozno i poveo je sa 3:0. Međutim, Britanac se trgao sredinom seta, a onda u devetom gemu napravio još jedan brejk za vođstvo u setovima. 

I drugi set su obilježili brejkovi, a Endi je bio na korak od osvajanja drugog seta – poveo je sa 6:5 i imao priliku da svojim servisom ode na velikih 2:0.

Međutim, tada je Dimitrov odigrao fenomenalno, napravio brejk iz treće šanse, a onda bio bolji u taj brejku. 

Sljedeći set je riješen takođe u finišu, ovog puta je bolji bio Škot, da bi četvrti donio pravu dramu.

Grigor je vodio sa 3:0, potom i 5:3 i servirao za izjednačenje u setovima, kada je neshvatljivo stao. Britanac je vezao četiri gema i obezbijedio duel sa Kiriosom. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније