Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

10. 04. 2013. 18:29 >> 18:29

PREDOMISLIO SE

Federer ipak igra u Bazelu

Nakon kritika Rodžeru Federeru u švajcarskim medijima zbog odluke da ne igra za Dejvis kup tim, ali i zbog toga što je odbio da učestvuje na turniru u rodnom Bazelu, jer domaćini nijesu mogli da izađu u susret njegovim finansijskim zahtjevima, nekadašnji prvi reket svijeta se predomislio.

On je izjavio da će, uprkos želji da rastereti kalendar takmičenja, igrati u Bazelu i da nema namjeru da potpisuje ugovor sa organizatorima o posebnoj nagradi. 

"Ne treba mi dodatni novac od organizatora u Bazelu. To radim zbog navijača, ali i zbog sebe. Bazel će za mene uvijek biti poseban turnir. Bez obzira na kalendar ne želim da propustim priliku da igram kod kuće",  rekao je Federer.

Švajcarac će tako propustiti turnire u Aziji, zbog kojih prošle godine nije igrao u Bazelu.

"Želim da igram u Parizu ili Šangaju, ali čovjek mora biti svjestan svojih prioriteta. U ovom slučaju je to Bazel.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније