Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

01. 04. 2015. 09:08   >>  09:01 2

ĐOKOVIĆ NAKON MEČA

"Bio sam frustriran, gubio sam smirenost"

Novak Đoković rekao je poslije pobjede nad Aleksandrom Dolgopolovom da se nije osjećao svježe na terenu, prije svega sa mentalnog aspekta.

Novak je bio na ivici poraza, imao je set i brejk zaostatka, ali je uspio da slavi sa 6:7, 7:5, 6:0.

“Nekako sam se izborio. Bio sam frustriran i gubio sam smirenost u prvom setu jer se nijesam osjećao dobro. Pokušavao sam da se smirim, ali gorio sam iznutra“, rekao je Đoković.

“Pokušavao sam da pronađem način da se vratim u meč. Bio je ovo loš dan – igrao sam mnogo od početka sezone i ne osjećam se toliko mentalno svježe na terenu, iako pokušavam. Sada se nijesam osjećao dobro, čak ni na zagrijevanju, ali opet sam u četvrtfinalu. Lako je moglo da ode i na drugu stranu, ali zadovoljan sam što sam se izborio i to je ono što je pozitivno iz ovog meča. Veliki je plus i znači za samopouzdanje kada se dobije meč uprkos lošoj igri“, dodao je Novak poslije vrlo teškog trijumfa.

Sljedeći Novakov rival biće David Ferer, koji je pobijedio Žila Simona sa 7:6, 6:0. Taj duel na programu je u četvrtak. 

“Dan pauze definitivno će mi pomoći da se oporavim mentalno, pošto sam fizički u redu. Nadam se da ću igrati bolje. Svjestan sam da će biti velika bitka - ne zovu ga bez razloga 'zid' - vraća mnogo loptica u teren i veoma je borben“, kaže srpski teniser. 

Sa 32-godišnjim Špancem, koji i ove sezone igra sjajno i već ima tri titule, Đoković je igrao 18 puta i ima 13 pobjeda. Srpski teniser upisao je sedam uzastopnih pobjeda nad Fererom, posljednju u Šangaju prošle godine sa 6:4, 6:2.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније