Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

02. 04. 2015. 08:30 >> 08:24

MASTERS MAJAMI

Berdih zakazao polufinalni duel sa Marejem

Češki teniser Tomaš Berdih igraće protiv Endija Mareja za plasman u finale Mastersa u Majamiju, pošto je u noći između srijede i četvrtka savladao Huana Monaka sa 6:3, 6:4 u setovima.

I pored toga što mučio sa svojim inače sigurnin servisom, osmi nosilac je izašao kao pobjednik u borbi sa Monakom i gasio nade argentinskog tenisera da može dođi do iznenađujućeg plasmana među četiri najbolja.

Nakon što spasio dvije brejk lopte u prvom gemu meča, Berdih je pronašao svoj ritam, a potom oduzeo servis rivala.

Monako je prikazao sjajnu borbu u dugim razmjenama udaracam, ali je prpustio dobru priliku u finišu seta, kada se suočio sa novim brejkom Berdiha.

Čeh je sačuvao smirenost i poveo 1: u setovima, a u drugom dijelu igre oba tenisera su popravila nivo igre na svoje servise, poeni s trajali kratko pošto su obojica loše riternirala.

Monako je popustio u krucijalnom dijelu seta,u devetom gemu predao je prednost protivniku, a Berdih jje do kraja sigurno odservirao i došao do pobjede koja mu daje nade da može do druge titule u 2015. godini.

Podsjetimo, Endi Marej se plasirao u polufinale Mastersa u Majamiju poslije preokreta protiv najvećeg iznenađenja turnira, Dominika Tijema.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније