Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

19. 04. 2015. 07:56 >> 20:30
9

REAGOVAO RAONIĆ

Izjava nije tačno prenijeta

Kanadski teniser Miloš Raonić saopštio je da su njegove riječi o porijeklu netačno prenesene, te da ne može da prihvati slobodnu interpretaciju intervjua koji je dao italijanskoj Gazeti de lo Sport.

 

Komentarišući navode prenijete u crnogorskim medijima kako "nema korijene u Crnoj Gori", Raonić koji je inače rođen u Podgorici, u reagovanju upućenom Portalu RTCG, navodi da mu je kao javnoj ličnosti izuzetno stalo da se tačna informacija pojavi u medijima u zemlji u kojoj je rođen.

"Gdje živi moja porodica, najuža rodbina i prijatelji i gdje se moji mečevi prate bez obzira gdje i kada igram. Zato sam zahvalan svima koji me prate i šalju poruke podrške. Pošto mi brat i sestra sa porodicama žive u Crnoj Gori, roditelji provode značajno vrijeme, a ja sam svoj prvi stan stekao tamo, teško mi je prihvatiti slobodnu interpretaciju moga intervjua za Gazetu delo Sport, koja se pojavila u medijima", poručio je Raonić, koji se zahvalio svima na podršci.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније