Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

24. 05. 2015. 17:58 >> 22:14

FEDERERU BILO NEPRIJATNO

"Nijesam srećan zbog upada navijača"

Švajcarski teniser Rodžer Federer neprijatno je bio iznenađen upadom navijača na teren poslije meča prvog kola Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu.

Federer je u prvom kolu u tri seta pobijedio Kolumbijca Alehandra Falju i krenuo je ka izlazu, ali se tada u trenutku našao jedan navijač koji je strčao sa tribina na teren i zagrlio tenisera u pokušaju da se fotografiše sa njim.

Djelovalo je da je Federer iznenađen i da mu je neprijatno, a rukom je pitao redara zašto nije intervenisao, da bi tek poslije toga jedan od čuvara reda uhvatio mladića i izveo ga sa terena. Iako izgrednik nije imao loše namjere, u teniskim krugovima se pokrenula priča o bezbjednosti na Rolan Garosu.

"Uopšte nijesam srećan zbog ovoga. Očigledno je da ni jednog sekunda nijesam bio srećan zbog ovoga. Ista stvar se desila i juče (u subotu) na treningu. Mislim da svi igrači žele da se osjećaju bezbjedno tokom mečeva i na terenima. Ne bi trebalo ovo da se prečesto dešava, a desilo se dva puta u dva dana, kao i 2009. tokom finala. Ljudi bi trebalo brže da reaguju, ali ovo prije svega ne bi smjelo da se dešava", rekao je Federer novinarima.

Osvajač 17 grend slem titula kazao je i da mu se izvinio direktor turnira Žilber Izern.

Podsjetimo, drugi teniser svijeta Rodžer Federer u sigurnom stilu je započeo takmičenje na Rolan Garosu, eliminisavši Kolumbijca Alehandra Falju.

Federer je na startu u Parizu protiv Falje slavio sa 6;3, 6:3, 6:4, poslije jedno sata i 49 minuta igre.

U prvom meču, Japanac Kei Nišikori uspješno je započeo takmičenje na Rolan Garosu, pošto nije ispustio ni set protiv Pol-Anrija Matijea.

Peti nosilac je slavio bez većih problema, a po setovima je bilo 6:3, 7:5, 6:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније