Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

28. 05. 2015. 17:23 >> 18:25

OTIŠLA U TREĆE KOLO

Preokret Serene, Skjavone prošla nakon maratona

Serena Vilijams je nakon preokreta pobijedila Anu Len Fridžam 5:7, 6:3, 6:3 i plasirala se u treće kolo Rolan Garosa.

Trenutno 105. teniserka na svijetu je prilično namučila Serenu, ali nije imala snage da napravi senzaciju.

Vilijamsova će će u sljedećoj rundi takmičenja sastati sa Bjeloruskinjom Viktorijom Azarenkom, koja je savladala Lusiju Hradecku sa 6:2, 6:3.

A meč dana odigrale su Skjavone i Kuznjecova, dalje je prošla Italijanka nakon maratona 6:7 (11-13), 7:5, 10:8. Meč je trajao nevjerovatnih tri sata i 50 minuta, čime je postao treći najduži u ženskoj konkurenciji, u istoriji Rolan Garosa.

Italijanka je tako zakazala duel sa Rumunkom Andreom Micu, koja je napravila veliko iznenađenje eliminacijom 12. igračice planete Karoline Pliškove. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније