Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

30. 05. 2015. 22:03 >> 21:54

PREOKRET AMERIKANKE

Serena se provukla protiv Azarenke

Najbolja teniserka svijeta Serena Vilijams nakon preokreta je savladala Viktoriju Azarenku 3:6, 6:4, 6:2 i plasirala se u osminu finala Rolan Garosa.

Bjeloruskinja je odigrala odlično veći deo susreta, a prvi set je dobila 6:3.

U drugom setu je povela sa 4:2, a onda je Serena dobila četiri vezana gema.

Azarenka je u trećem vodila 2:0, ali je i to prokockala.

Serena je ponovo bila najbolja kada je bilo najpotrebnije i u osmini finala igraće sa sunarodnicom Sloun Stivens koja je izbacila Cvetanu Pironkovu sa 6:4, 6:1. 

Dalje je prošla i Belgijanka Van Ujtvank pobjedom nad Kristinom Mladenović  6:4, 6:1, a u osmini finala je čeka Rumunka Mitu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније