Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

17. 04. 2013. 16:49 >> 16:49

MONTE KARLO

Đoković uz dosta muke prošao Južnjog

Novak Đoković je imao problema sa Mihaelom Južnjim, ali je na klasu i iskustvo izvukao meč i slavio nakon tri seta - 4:6, 6:1, 6:4.

 

Južnji je na opšte iznenađenje poslije 22 minuta igre imao dva brejka prednosti i vodio sa 4:0. Đoković je prvi gem osvojio dva minuta kasnije (1:4). Probudio se Đoković posle deficita od četiri gema, uspeo da veže isto toliko gemova, ali je bilo kasno, pa je Južnji zasluženo dobio prvi set 6:4 i poveo sa 1:0.

Prvi reket svijeta je u drugom dijelu “brejknuo” Mihaila za 3:1. Potom je srpski teniser uzeo rivalu još jedan servis (5:1), pa je nakon 38 minuta igre na svoj servis stigao do drugog seta i izjednačenja od 1:1.

Odlučujući set je bio izjednačen do devetog gema. Do tada je viđen po jedan brejk na obje strane. U maratonskom sedmom gemu Novak je prokockao tri šanse da uzvrati istom mjerom. Ipak, uspio je da "slomi" Rusa u devetom gemu, kada je poveo sa 5:4, pa je tačku na susret stavio na svoj servis gem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније