Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

19. 04. 2013. 16:51 >> 16:51

FED KUP

Crna Gora pobjednik grupe

Ženska teniska reprezentacija Crne Gore kao pobjednik B grupe plasirala se u plej-of druge grupe Evro-Afričke zone Federejšn kupa (Fed kup). Crna Gora je danas u Ulcinju, u trećem kolu, savladala Litvaniju 3:0 i sa tri pobjede završila prvi dio takmičenja na turniru.

U prva dva kola savladala je Grčku i Južnu Afriku. Vođstvo crnogorskoj selekciji donijela je Ana Veselinović, pobjedom protiv Justine Mikulskite 2:1 (6:1, 1:6 i 6:4).

Pitanje pobjednika i prvog mjesta u B grupi riješila je Vladica Babić, koja je bila bolja od Joane Eidukonite 2:0 (6:0 i 6:4).

U duelu dublova, koji nije imao rezultatski značaj, Danka Kovinić i Danica Krstajić pobijedile su Litvanski par, Agne Cepelite i Joane Eidukonite 2:0 (6:3 i 6:0).

Crna Gora će u plej-ofu, u duelu za plasman u viši rang, sjutra igrati protiv Letonije, drugoplasirane selekcije A grupe.

Letonija je danas u posljednjem kolu, u duelu za prvo mjesto u grupi, poražena od Tunisa 2:1.

U drugom plej-of meču sastaće se Litvanija i pobjednik A grupe, reprezentacija Tunisa.

Bolji iz plej-of duela naredne godine igraće u prvoj grupi Evro-Afričke zone Fed kupa

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније